Актуализация от декември 2019 г.: Драги приятели, въз основа на последните медицински изследвания на Валентин се налага трета манипулация през януари 2020 г. Семейството се нуждае от средства за покриване на медицински разходи и престой в болница. Нека помогнем!

Да помогнем на Валентин да продължи и завърши своето лечение.

През месец април младият баща на 4-годишно момиченце Валентин Христов претърпява два внезапни припадъка. Изследванията показват преплитане на кръвоносни съдоме в дясното мозъчно полукълбо. Предписаното лечение включва периодични манипулации и престой в болница с придружител.

Благодарение на вашата помощ, от месец април насам Валентин успешно се подложи на необходимите изследвания, премина две минипулации и се яви пред ТЕЛК. Вашата помощ позволи всички разходи по транспорт и престой в София, както и друго естество да бъдат поети. Състоянието на Валентин се подобрява и през месец ноември предстои изследване, което са установи дали са необходими още манипулации. Валентин обаче е помолен, в случай на необходимост, да бъде готов да се подложи на трета манипулация веднага след изследването. Транспортните разходи и престоят в София , в случай, че бъде извършена манипулация, възлизат на ок. 700 лв. (Валентин остава за възтановяване след всяка манипулация с придружител за около десетина дни). Събраните средства до момента, включително чрез кампанията от Хелпкарма (ТУК), са изразходвани. Сумата не е голяма, нека да помогнем на Валентин да разполага с необходимите средства, защото „и малката милостиня много помага“ – св. Серафим Саровски (ТУК).

Към апела на семейство Христови се присъединява отец Михаил Михалев от с. Блатец, който също отправя молба за подкрепа. Валентин е брат на неговата съпруга.

За помощ на Валентин Христов:

IBAN: BG82CECB979010F7059100 (на името на Халиме Айшева Гьочева);

тел. за връзка със семейството: 0885 277 521

Помощ чрез PayPal може да се окаже посредством кампанията в Хелпкарма – ТУК.

МОЛЯ, ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ! Всеки един апел, който не е на фондация „Покров Богородичен“ има посочени свои контакти за подкрепа (банкова сметка, адрес, телефон за връзка и др.). Фондация „Покров Богородичен“ има своя сметка за дарения, която се употребява за различни апели, организирани непосредствено от фондацията, включително и кампанията „Виждам те“, популяризирана чрез страничката на Дякония. Умоляваме всички дарители да се насочват към конкретно посочените контакти за дарения, които в повечето от случаите не са тези на фондация „Покров Богородичен“. Фондация „Покров Богородичен“ предава всички дарения и води точна отчетна документация за това. Но предаването на дарение, което не е по кампания на самата фондация, отнема време, затруднява и забавя пристигането на дарението поради причини от отчетен и организационен характер.

Свързани публикации:

Да подкрепим Валентин, за да се подложи на целия необходим курс от лечение

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

16 + 2 =