Приключила кампанияПредстои премиерата на филма „Градината на Пресвета Богородица“

На 7 април стартира онлайн кампания за набиране на средства за довършването на документалния филм „Градината на Пресвета Богородица“, продукция на Павлов Филмс, която разказва за непозната чудотворна икона в Зографския манастир (тук).

Продуцентите Борислав Павлов и Силвия Стоянова са избрали алтернативен начин за осигуряване на довършително финансиране за продукцията, който ще се осъществява чрез crowdfunding (от англ. crowd – голяма група от хора, тълпа; funding – финансиране). Crowdfunding означава, че много хора могат да дарят малки суми, които натрупвайки се ще се превърнат в голяма сума, необходима за пълното завършване на продукцията. Така всеки един дарител ще допринесе за създаването на филма.

Краудфъндинг идеята обаче е свързана не само с благотворителност, но и с благодарност. Създателите на проекта не искат просто да получат парите, те искат да направят зрителите си съпричастни към каузата. Затова са измислили любопитни начини, по които да се отблагодарят на всеки допринесъл за довършването на филма. Можете да ги откриете в дясната секция на кампания под определението „Perks“. В зависимост от дарението, което направите, можете да получите прекрасни фотографии от Зографския манастир – лично направени от екипа, православни песнопения изпълнени от братството на манастира, частна прожекция във вашия град и др.

Можете да подкрепите проекта тук

Продукцията вече е заснета, но е необходимо да се направи звуков дизайн и цветови корекции, които ще я превърнат в истински качествен филм.

Можете да видите за какво е нужно допълнително финансиране от графиката по-долу:

uamtv6h1crx2hviycl9w

Източник: https://dveri.bg/

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 × 5 =