Кампанията, която започна през месец февруари на настоящата година, в подкрепа на 8-годишния Илиян от София продължава. Детето страда от генерализирано разстройство на развитието, но обградено от любовта на своята майка Лилия и баба му Снежа, се бори с изпитанията. Лечението, предлагано от болница „Parks“ в Нови Сад, Сърбия се основава на иновативна регенеративна терапия със стволови клетки, която успешно подобрява живота на своите пациенти с проблеми, подобни на тези, от които страда и малкият Илиян.

Благодарение на всички, които се отзоваха и особено с огромната помощ на православните християни от Софийска епархия, Илиян се подложи на две от трите необходими лечебни процедури, които се проведоха на 8 април и 3 юни. За първите два етапа бе заплатена сума на обща стойност 15 050 евро (прилагат се платежни документи).

Последната част от лечението е насрочена в началото на месец юли и ще бъде на стойност около 8200 евро или около 16 000 лв.

За момента семейството разполага с около 5 000 лв. от необходимата сума. Недостигащите средства се над възможностите на майката на детето Лилия, която обгрижва детето ежедневно, и баба му Снежа, която работи като продавач на свещи и клисар в храм „Св. Благовещение Богородично“ в столичния ЖК Дружба 2. 

Като благодарят на всички за оказаната помощ, без която досегашното лечение не би било възможно, двете жени отново отправят апел за подкрепа.

Нека помогнем на семейството да подобри живота на малкия Илиян и да му осигури по-светло и щастливо детство!

Данни за банков превод:

Получател: Лилия Георгиева Петрова

IBAN: BG50UBBS80021005792940

Основание: Помощ за Илиян Първанов Петков

Повече актуална информация можете да намерите на Фейсбук страницата „Подкрепа за Илиян“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

three × 1 =