На 08 юли малкият Илиян се подложи на третата и последна процедура от своето лечение. През настоящата седмица, както е през изминалите пъти, семейството поддържа по-тясна връзка с лекуващите лекари чрез Вайбър. Слава Богу, всичко премина благополучно. Лекарският екип и родителите, с които семейството поддържа контакти чрез социалните мрежи, свидетелстват, че резултатите постепенно се проявяват през следващите няколко месеца.

Благополучно завършената кампания е прекрасен подарък за Илиян, който на 10 юли навърши девет години. Семейството е безкрайно благодарно на всички, които се отзоваха и помогнаха за успешното провеждане на процедурите, и изказва своята благодарност от сърце!

Последната процедура бе на стойност общо 8550 евро, а общата стойност на лечението възлезе на 23 600 евро (46 138 лв.), без да се пресмятат разходите за път, квартира, храна и всякакви допълнителни нужди.

Приблизително 80 процента от необходимата сума за лечение бе събрана с помощта на всички дарители!

През следващите месеци ще споделим за развитието на малкия Илиян, но лечението, което дава възможност той да води един много по-пълноценен живот стана възможно благодарение, на Вашата помощ, за която горещо благодарим!

Като благодари на Бога, семейството отправя молитви Господ да въздаде за добрината и милосърдието на всички помогнали!

„И който напои едного от тия малки само с чаша студена вода в име на ученик, истина ви казвам, няма да изгуби наградата си.“ (Мат. 10:42)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

four × 4 =