С БОЖИЯТА ПОМОЩ СУМАТА БЕШЕ СЪБРАНА. БЛАГОДАРИМ НА ВСИЧКИ, КОИТО ПОМОГНАХА!

Екипът на Православие.БГ и семейството на преводачката Анжела Петрова отправяме най-сърдечните си благодарности на всички, които откликнаха и подкрепиха с дарения нейното лечение.

Само за един ден бяха събрани 3334 лева – сума, която значително надвишава необходимите 1460 лв., нужни за заплащане на втората изкуствена става, която ще бъде поставена при втората операция, която предстои на Анжела (семейството вече е покрило разходите по заплащането на първата операция).

Екипът ни ще предаде събраната сума от над 3000 лева за лечението на Анжела, за да й бъде от полза и в процеса на нейното възстановяване – в следоперативното лечение и за периода на рехабилитацията.

Молим се Анжела бързо да се възстанови с Божията помощ и скоро да продължи преводаческата си работа, посветена на християнската вяра и живот!

***

Екипът на Дякония.БГ и Православие.БГ отправя призив за подкрепа на Анжела Петрова – един от най-утвърдените преводачи от английски и руски на християнска тематика, преводач на много прекрасни статии за нашия сайт и на книгите на изд. „Омофор“ „С нас е Бог“ на отец Джон Брек, „Въплътилият се Бог“ и др.

Поради усложнения от заболяване, от което Анжела страда, два месеца тя бе в реанимация. Благодарим на всички, които се молиха за нея и се отзоваха на призива за дарение на санитарни материали.

Изпитанията обаче за Анжела продължават и в момента тя спешно се нуждае от две операции за смяна и на двете тазобедрени стави, които ще й бъдат извършени в УМБАЛСМ „Пирогов“. Самата оперативна интервенция се поема от Здравната каса, но не и изкуствените стави, които се заплащат от пациента.

Сумата, която не достига на семейството на Анжела и остава да бъде събрана, за да може възможно най-бързо да се извършат оперативните интервенции, е 1460 лв.

Молим се и силно се надяваме Анжела да се възстанови бързо и отново да се посвети на преводаческата си работа, която е нейно призвание!

За да подкрепите Анжела, можете да изпратите дарение по сметката на фондация “Покров Богородичен”: Райфайзен банк ЕАД, IBAN: BG92RZBB91551067092215, (за Анжела Петрова).

Дарение чрез PayPal (моля, посочете в основанието за дарението Анжела Петрова като получател):




Можете да направите дарение и в касичката за Анжела, поставена в столичната ателие-книжарница „Къща за птици“ (ул. Проф. Асен Златаров 22)

Дарение чрез ePay: (въведете желаната от Вас сума)

Описание Сума
Операция на Анжела Петрова BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




За повече информация: 087 980 9114

Събрани средства до момента

[progress id=1937]

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

13 − 5 =