Приключила кампания. Информация за последната молба на йеродякон Доротей може да се открие ТУК.

През месец декември 2016 г. публикувахме апел за йеродякон Доротей (Добромир Гечев), който страдаше от гангрена и се нуждаеше от операция. Благодарение на всички, които помогнаха, и след перипетии операцията бе направена успешно и г-н Гечев бе спасен от затруднения – единият от краката на йеродякон Доротей обаче бе ампутиран под коляното.

Към днешна дата на йеродякон Доротей е отпусната пенсия в размер на 230 лв., но му е отказана помощ за отопление. Добромир Гечев вече не може да обслужва печката си на дърва от известно време се отоплява с климатик, който увеличава сумата, която трябва да се плаща за електричество. Това обстоятелство и сумата от 70 лв., която плаща ежемесечно за лекарства принуждават йеродякон Доротей да се обърне за помощ от своята интернет страница. С негово разрешение публикуваме тук неговия апел за подкрепа: той страда от недостиг на средства за консумативи и храна през зимния сезон.

Всички, които биха желали да помогнат могат да се обърнат към офисите на Еконт с молба за доставка на финансови средства в Ловеч до адрес: Ловеч 5500,ул.“Княгиня Невинна“9, Добромир Гечев Стоянов. Необходимо е пратката да бъде доставена до адрес, поради затрудненото придвижване на йеродякон Доротей.

За повече информация: 0894 467 774 (йеродякон Доротей (Добромир) Гечев )

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

11 − five =