Актуална информация – ТУК.

Иподякон Иван Калеев от Бургас е познат на някои от вас. За него сме писали вече. Той е църковен певец, клисар и иподякон в Православната църква. Въпреки душеспасителната дейност, с която се занимава, и той като всички хора си има свои изпитания, въпреки които не изпада в малодушие и отчаяние.

Неговите изпитания са от физическо и от психическо естество. Физическите му са свързани с варикозната язва на десния му глезен, чиято пластична операция се поема от Здравната каса, но неяснотата с кръвно-съдовата му недостатъчност бавят операцията. През лятото на 2017 г. му е отпушвана артерия на левия крак (реваскуларизация) в „Аджибадем Сити Клиник”. Освен това Иван има и множество други заболявания (история на заболяванията на Иван Стоянов, допълнителна информация и документи могат на се открият тук и тук).

Психическите му са свързани с църковната му дейност и физическото му състояние, заради което по взаимно съгласие със своите духовни наставници е решил да прекъсне църковната си дейност като иподякон и певец, за да обърне повече внимание на своето възстановяване.

В момента Иван няма никакви доходи, ТЕЛК решението му се обновява. Докато бъде преосвидетелстван, той е принуден да стои без никакви доходи, храна и подкрепа, с които да преживява. Токът вече дори му е спрян.

Нека подадем ръка на нашия събрат Иван с хранителни продукти, средства и помощ при плащането на тока, докато излезе ТЕЛК решението. За контакт с Иван – 0884449339. Фейсбук профил. Фейсбук група в подкрепа на Иван.

Банка: Пощенска банка, клон Бургас
BIC: BPBIBGSF
IBAN: BGN BG27 BPBI 79 37 10 18 39 7801
USD BG33 BPBI 79 37 41 18 39 78 01
EURO BG41 BPBI 79 37 44 18 39 78 02
Титуляр: Иван Калев Стоянов

„ИHВЕСТБАHК“ АД/ INVESTBANK JSC
BIC: IORTBGSF
IBAN : BG54IORT73781009237100
ТИТУЛЯР/ACCOUNT HOLDER:: Иван Калев Стоянов
Stoyanov Ivan Kalev
Източник: http://milostiv.org/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

eleven − 4 =