Благодарение на всички, които са се включили в полза на Ани от енорията на храм „Св. Вмчк Мина“ –  София са събрани над 440 лв. Половината от парите Ани е дарила на друг болящ член на енорията, който е претърпял неотдавна ампутация на ходилото, а сега се налага и втора операция. Останалите пари са били употребени в съответствие с нуждите на Ани. Изказваме благодарност от името на енорията на храм „Св. Вмчк Мина“ към всички, които са помогнали!

По-стара публикация:

Да помогнем на енорията на храм „Св. Вмчк Мина“ (кв. Модерно Предградие, София) да подкрепи в нейните ежедневни нужди младата, но болна от церебрална парализа Ани.

Благотворителност за Рождество Христово!

%d0%b0%d0%bd%d0%b8С благословението на председателя на храма, протойерей Серафим Петров, в храм Св. Вмчк Мина, кв. „Модерно Предградие“,  продължаваме  благотворителната дейност, като отново събираме средства за болно от детска церебрална парализа младо момиче, живеещо в енорията на храм св. Мина .

Протойерей Серафим Петров призовава всички енориаши и всички благочестиви християни,  кой, с каквото може, да подпомогнем реализирането на проект, който ще подобри условията за живеене и придвижване на младата Ани, а именно: изградихме  специални приспособления във входа на блока на Ани, които да помогнат слизането и качването й  с инвалидната количка, както и приспособихме  помещение за съхранение на инвалидната количка. Но тя се нуждае от физиотерапия и от минимални средства за препитание . Сумата която съберем ще бъде изразходвана изцяло за нуждите на болната Ани.

Призоваваме всички за помощ,  за да посрещне Ани и тази година празника Рождество Христово с двойна радост, като тези удобства ще й помогнат да посещава по-често Божия храм и води по-пълноценен християнски и социален живот.

Паричните средства можете да дарите в храма или по банковата сметка на храма.

Сърдечно благодарим на всички отзовали се в името на Бога и милосърдието което всички ние сме призовани да проявим към болните и страдащите!

Квартал Модерно Предградие, ул. Старата Църква №28
Председател: Протойерей Серафим Петров
София
България
сл. тел.: +359 2/927 26 26; 0879 970 308, 0888 840 221

http://svetimina.org

Банкова сметка в лв.:
Храм Св. „вмчк. Мина“

Уникредит Булбанк

IBAN: BG45UNCR70001521575307
BIC: UNCRBGSF

 

One Comment

  • Велина каза:

    Ще помоля децата от Неделните ми училища да направят по една гривна. Изглеждат прекрасно и са плетени с любов и молитва. Ще ги занесем в храма да се продават, а средствата ще отиват за дамата в нужда!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

four × two =