Вероятно мнозина познават Георги Ангелов – млад ученолюбив човек, израснал по институции за деца, лишени от родителски грижи, който упорито преследваше своята мечта да завърши висше образование. Георги бе включен в кампанията на фондация „Покров Богородичен“ – „Виждам те“. Така – в продължение на четири години – с упорит труд, който му помогна да вземе необходимите изпити и да издържа себе си, както и с вашата подкрепа, благодарение на която Георги посрещна успешно и навреме всички свои семестриални такси, днес той се явява на своите държавни изпити, които приключват на 25 юни.

Съвсем наскоро, от първи юни 2018 г., обаче Георги е съкратен от работа, заедно със своята приятелка – и двамата са работели в Дом стари хора „Надежда“ в жк Илинден, София. Георги постъпва там от Пирогов преди повече от седем месеца. Сега и двамата са без доходи. Приятелката на Георги има едва четири месеца трудов стаж и не може да разчита на социална помощ. Георги за съжаление има затруднения с оформянето на трудовата си книжка от своята предходна работа в болницата, което забавя възможността да се оформят документите за социални помощи. Междувременно те вече търсят работа, но е възможно да бъдат затруднени да посрещнат заплащането на своя наем и консумативи в края на месец юни и да разполагат със средства за прехрана през месец юли.

Възстановяваме кампанията за Георги Ангелов във Виждам те и обръщаме към всички, които биха искали да го подкрепят в това затруднение:

Ако искате да подкрепите Георги Ангелов, можете да направите финансово дарение по сметката на фондация “Покров Богородичен”:

Райфайзен банк ЕАД, клон 4, IBAN: BG92RZBB91551067092215,

BIC: RZBBGSF (като посочите, че дарението е за Георги Ангелов в кампанията “Виждам те” – научете повече за самата кампания ТУК).

Можете да направите дарение за кампанията “Виждам те” и чрез Paypal: email pravoslavie.bg@gmail.com.

dav

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

17 − seven =