Оповестена бе прекрасна новина! Слава Богу!

„Скъпи приятели, добри хора и всички които бяха до нас в този труден момент,искам да изкажа благодарност за подкрепата и опората!!! Сумата за лечението на Криси вече е налична!!!!Скоро ще разберем и датата за операцията.Още веднъж огромно БЛАГОДАРЯ на всички.Обичаме Ви!“

Източник и допълнителна информация: https://www.facebook.com/

Заповядайте на концерт, организиран от Неврокопска св. митрополия в подкрепа на боледуващата Криси от енорията при храм „Успение Богородично”, с. Бараково (Неврокопска епархия):

Нека помогнем на едно 12-годишно дете от православната енория при храм „Успение Богородично”, с. Бараково (Неврокопска епархия) да се пребори с изпитанието на коварната болест.

През септември 2017 е открит тумор в малкия мозък на Криси. Ударът е изключително тежък за детето и неговото семейство – сем. Чаневи. Криси претърпява три операции в България – за поставяне на клапа за хидроцефалия и още две за отстраняване на тумора. За съжаление обаче, три месеца след третата операция се установява, че туморът все още не е отстранен, а лекарите се опасяват, че евентуална трета операция у нас би криела рискове с фатални последици за момичето. Семейството отправя своите надежди към чужбина. След консултация в турска клиника лекарите предлагат отстраняване на тумора с гама нож и дават гаранция, че лечението ще е успешно! Но за тази процедура на сем. Чаневи ще им трябват 10,000 евро, сума която е непосилна за тях!

От Енорията, в която се черкува семейството отправят следния апел:

Братя и сестри, православни християни.
Едно прекрасно семейство от нашата енория е изправено пред тежко изпитание – дванадесет годишната им дъщеря Криси има тумор в малкия мозък. След няколко неуспешни операции в България сега има възможност за операция в Турска клиника, която дава сериозни надежди. Нужната сума е 10 000 евро.
Горещо Ви молим, който има възможност да ни подкрепи в битката за един детски живот!
Дарителска сметка
BG34UBBS80021451625210
BIC: UBBS BGSF
Десислава Ангелова Чанева

Енорията на църква „Успение Богородично“
с. Бараково, Неврокопска епархия”

PayPal: https://www.paypal.me/DesislavaChaneva

Нека помогнем, дори и мъничкото помощ не би била излишна, нека си спомним колко малка бе лептата на вдовицата и колко много означаваше пред Бога. А малкото помощ, но от много ръце изгражда и големите дела.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

five × four =