Да продължим подкрепата си за самотната майка Петя Кръстева, която благодарение на вашата подкрепа посреща много по-спокойно нуждите на своето двучленно семейство.

В началото на 2017 г. ви запознахме със случая на самотната майка Петя Кръстева. През изминалото време оттогава, благодарение на вашата подкрепа, Петя успешно посреща редица свои нужди, за което изказва своята признателност и благодарност.

Петя Кръстева е на 31 години и е израснала по домове за деца, лишени от родителска грижа.  Положението на младата жена е усложнено както от обстоятелството, че няма свои близки и роднини, така и от това, че страда от детска церебрална парализа. Поради своето заболяване Петя е с 80% намалена трудоспособност и получава пенсия по болест. Последната обаче не достига и основно се изразходва по разходи за прехрана и квартирата на семейството в кв. Люлин.

Дъщеричката на Петя, Марияна, е на 9 години и понастоящем ще да бъде в трети клас в 96-то СОУ „Лев Николаевич Толстой“ с изучаване на чужди езици. Успехът на детето от предходната учебна година е „Много добър“.

Преди няколко години, притисната от обстоятелствата, Петя изтегля заем в размер на 500 лв. от Профи Кредит. Поради лихвите, независимо от внесените от Петя средства, заемът през 2017 г. достига сумата от ок. 1500 лв. Към днешна дата обаче, благодарение на вашата помощ, всички задълженията по кредита за изплатени, Петя съумя да посрещне допълнителни нужди, а Мариянка бе изпратена през пролетта на 2018 г. на Зелено училище.

Продължаваме подкрепата за Петя в кампанията на „Виждам те“ за помощ на хора в нужда и се обръщаме се към всички, които биха искали да й помогнат с молба да употребят следния контакт: сметка на фондация “Покров Богородичен”: Райфайзен банк ЕАД, клон 4, IBAN: BG92RZBB91551067092215, BIC: RZBBGSF (като посочите за кого е дарението).

Можете да направите дарение за кампанията “Виждам те” и чрез Paypal: email pravoslavie.bg@gmail.com.

Чисто и непорочно благочестие пред Бога и Отца е това: да пригледваш сираци и вдовици в техните скърби и да се пазиш неосквернен от света. (Иак 1:27)

6 Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

11 − 4 =