За втора поредна година Двери издаде Рождественски образователен 3D пъзел, предназначен за учениците от началния етап. Изданието се осъществява с благословението и финансовата подкрепа на Западно- и Среноевропейския митрополит Антоний.

Рождественското издание включва икона на празника, разказ за Христовото Рождество, образователна игра и 3D пъзел, който се превръща в украса за коледната елха. То се предоставя безплатно на начални учители, преподаватели по религия в среднообразователните и църковни училища.

През миналата година 10 000 броя от Рожественския подарък бяха раздадени на ученици в цялата страна и донесе радост на децата и техните родители. През тази година тиражът е по-голям, защото част от него беше изпратен в българските училища в чужбина, които направиха специална заявка. За тях Рождественските подаръци от Родината, свързани с православната вяра, имат специално значение и са знак за живата връзка с България.

Учителите от страната, които искат да направят заявки за своите ученици, могат да пишат на имейла на Двери – redaktori@dveribg.net или да се обадят на телефон: 0887964671.

Така изглежда 3D пъзелът, след като бъде сглобен старателно:722e10f7f6676ef1cee9b72e60c6b5eb

Източник: https://dveri.bg/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

thirteen + 19 =