За съжаление, независимо от подкрепата, вчера (21 декември) по обяд Албена се е преставила пред Бога. Да се помолим Господ да я прости и упокои със Своите светии и да укрепи семейството в трудния момент.

Благотворителен базар в подкрепа на г-жа Албена Петкова във Фейсбук.

На православната интернет страничка „Добротолюбие“ е публикуван апел в полза на борещата се рак съпруга и майка на две момиченца, Албена Борисова Петкова. Нека помогнем с каквото можем:

„Уважаеми читатели с екипът на „Добротолюбие се свърза съпругът на Албена Борисова Петкова с молба за помощ. Ето какво сподели той:

Когато се бориш за здраве, осъзнаваш, че то е най-голямото богатство.

Моята съпруга Албена е много мил човек и прекрасна майка на двете ни малки момичета и има нужда от Вашата помощ, за да се пребори с рака.

Албена кърмеше малката ни дъщеря в началото на юни 2016 г., когато поради дискомфорт и тъпа болка отиде на лекар.

Никой не очаква, че ще трябва да се бори с рак на млада възраст или докато отглежда малки деца.

Никой, който не е пушил или употребявал спиртни напитки, не очаква да получи страшната диагноза рак на дебелото черво с метастази в черния дроб.

От юни 2016 г. насам, Албена има 50 химиотерапии, две отворени операции, лъчетерапии и други медицински процедури. За съжаление, въпреки това има прогресия на болестта ѝ.

Онкологът на Албена ни посъветва да потърсим нови лечения и терапии. За съжаление не всички иновативни подходи са достъпни и се практикуват в България.

Писахме до Университетската болница в Хайделберг и до Шарите в Берлин, но ни отговориха, че не могат да предложат терапия на Албена.

Шанс за Албена е имунотерапията, която се практикува в Hallwang Clinic в Германия. За съжаление без Вашата помощ не бихме могли да си позволим огромната сума за лабораторни изследвания и продължителна имунотерапия, която е над 80 хиляди евро.

Албена не мечтае за къщи, коли или други материални придобивки, а за шанс да гледа как растат дъщерите ни, как се учат, как създават приятелства, шанс да бъде до тях, докато се превръщат в млади хора. Помогнете й да има този шанс.

Моля Ви, молете се за Албена за да продължим борбата.

От цялото си сърце благодарим за вашата помощ

Дарение по банков път
Име: Албена Илиева Борисова-Петкова
IBAN: BG63STSA93000024167670
BIC: STSABGSF
Валута: BGN
Пр/Сметка: 02/0000000024167670

Източник: https://dobrotoliubie.com/

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

thirteen + twenty =