Съвсем наскоро, г-н Климент Гегов от енорията при храм „Възкресение Христово“, гр. Велико Търново, отправи молба за молитвена и материална подкрепа за неговата леля, г-жа Красимира Горанова, която боледува от рак на белия дроб. Като се присъединяваме към апела на г-н Гегов, обръщаме се с молба за помощ към всички, които биха могли да помогнат – всеки според силите си – молитвено или материално: 

Г-жа Красимира Горанова (51 г.), майка на две деца и баба на 1 внуче на пет месеца, се бори с раково заболяване на белия дроб. Наред с това, г-жа Горанова страда и от белодробна емболия. В момента се провежда лечение в Турция и е завършена първата част, но семейството се нуждае от помощ, за да довърши процедурите. Допълнителна информация, документи за извършените разходи и базар с вещи и риболовни принадлежности могат да се открият на страничката, създадена от приятели на съпруга на г-жа Горанова – Емил Горанов: Да помогнем на нашия приятел Емо „Вестела“.

На 30.09.2018 г. на площад „Стефан Караджа“, Павликени, ще се проведе Благотворително Стънт&Дрифт Шоу в подкрепа на Красимира – допълнителна информация може да се почерпи от публикуваното Събитие във Фейсбук.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Титуляр ня сметката е г-н Емил Горанов, съпруг на г-жа Кр. Горанова.

One Comment

  • Анонимно каза:

    Съяетвам ви да направите кампания в Helpkarma, там много лесно се дарява. Сметката е добре да е написана като текст в съобщението, за да не стават грешки и да се копира по-лесно, така като снимка доста затруднява дарението.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

1 × 1 =