Благодарение на Вашата помощ, Наталия се подложи на ядрено-магнитен резонанс и се установи, че туморът се увеличава и ще бъде наложително да се подложи на операция. В края на месец ноември тя ще постъпи в болница за допълнителни изследвания.

Към Дякония се обърна Симона Горанова, част от Православна младеж, с молба за помощ в полза на боледуващата съпруга и майка, г-жа Наталия Трайкова от с. Василовци, Ломско:

Наталия Александровна Трайкова страда от тумор в епофизата, ендометриоза и още няколко придружаващи заболявания. За точното диагностициране на туморното образование е необходимо да бъде извършен ядрено-магнитен резонанс, който в Сити-клиник струва 300 лв. и е необходимо да се извърши най-късно до края на месеца, за да се установи своевременно дали туморът увеличава своя размер.

Наред с това, във връзка с ендометриозата е необходима тотална хистеректомия с лазер Да Винчи. Поради обстоятелството, че Наталия има шест коремни операции и и една лапароскопия, единственият лекар, който се съгласява да извърши процедурата е проф. Горчев от болница „Св. Марина“ в Плевен. Цената на операцията е 2500 лв. и не се поема от Здравната каса. Тези разходи не са посилни за семейството, което отделя средства и за хормоналните лекарства, от които междувременно се нуждае Наталия. Семейството (съпруг и едно дете) е единствената опора на Наталия, която през 2003 г. губи сестра си и родителите си в автомобилна катастрофа. За съжаление, единствено съпругът има възможност да осигурява регулярен доход.

Всички, които биха могли да помогнат, могат да го сторят на посочените връзки:

ОББ IBAN: BG27UBBS80021033530116

Наталия Александровна Трайкова

Допълнителна информация може да се потърси от Симона Горанова

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 + 1 =