Приключила инициатива.

От 19 до 21 декември в Художествената галерия в Добрич ще се състои благотворителна изложба-базар. Събитието ще бъде за нуждите на строящия се храм в прослава на Св. Лука Кримски и в подкрепа на мъничкия Дани, който се бори с детска церебрална парализа и се нуждае от рехабилитация в Турция:

Църковното настоятелство „Свети Лука Кримски“ ви кани на благотворителна изложба-базар в подкрепа на построяването на православен храм в ж.к. „Добротица“, гр. Добрич. Част от средствата ще се дарят на кампанията „Помощ за Дани“ от гр. Добрич.

Събитието е под патронажа на кмета на Добрич Йордан Йорданов.

Събитието във Фейсбук.

Свързани публикации:

Да подпомогнем изграждането на храм, посветен на Св. Лука Кримски в Добрич

МОЛЯ, ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ! Всеки един апел, който не е на фондация „Покров Богородичен“ има посочени свои контакти за подкрепа (банкова сметка, адрес, телефон за връзка и др.). Фондация „Покров Богородичен“ има своя сметка за дарения, която се употребява за различни апели, организирани пряко от фондацията, включително и кампанията „Виждам те“, популяризирана чрез страничката на Дякония. Умоляваме всички дарители да се насочват към конкретно посочените контакти за дарения, които в повечето от случаите не са тези на фондация „Покров Богородичен“. Фондация „Покров Богородичен“ предава всички дарения и води точна отчетна документация за това. Но предаването на дарение, което не е по кампания на самата фондация, отнема време, затруднява и забавя пристигането на дарението поради причини от отчетен и организационен характер.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

five × 5 =