Семейството на малкия Алекс съобщи, че необходимата сума за неговото лечение вече е събрана. Благодарим на всички, които се отзоваха! Слава Богу!

Алекс е на 4 години от Шумен и се нуждае от спешна операция в Турция.

Момченцето е с диагноза интрадурален тумор, който се намира в горната част на гръбначния стълб. Туморът избутва гръбначния мозък навътре иго разширява, поради което трябва да се направи спешна операция, за да се предотвратят по-нататъшни усложнения.

Проблемите на Алекс започват през април тази година,продължително време детето страда от силни болки във врата, изкривяване на врата в ляво и изкривена походка, но определянето на точната диагноза се забавя с месеци.

След консултация с известния неврохирург д-р Зафер Оркун Токташ, на Алекс е назначена спешна операция в клиника в Турция. Тя трябва да се осъществи в рамките на 10 дни, защото има опасност да се нарушат движенията на крайниците.

Необходима е сумата от 15 000 евро, която обаче е непосилна за семейството. „Всеки ден е от значение, за да си остане Алекс същото щуро дете. Молим ви за помощ!“, е апелът на родителите.

Дарителска сметка в Postbank :BG05BPBI79464064099301
BIC: BPBIBGSF

Титуляр: Виолина Иванова Вичкова

Paypal акаунт: Vilq_@abv.bg

Телефон за контакт с майката на Алекс Виолина Вичкова – тел. 0886114031

Източник: https://www.pravoslavie.bg/

МОЛЯ, ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ! Всеки един апел, който не е на фондация „Покров Богородичен“ има посочени свои контакти за подкрепа (банкова сметка, адрес, телефон за връзка и др.). Фондация „Покров Богородичен“ има своя сметка за дарения, която се употребява за различни апели, организирани пряко от фондацията, включително и кампанията „Виждам те“, популяризирана чрез страничката на Дякония. Умоляваме всички дарители да се насочват към конкретно посочените контакти за дарения, които в повечето от случаите не са тези на фондация „Покров Богородичен“. Фондация „Покров Богородичен“ предава всички дарения и води точна отчетна документация за това. Но предаването на дарение, което не е по кампания на самата фондация, отнема време, затруднява и забавя пристигането на дарението поради причини от отчетен и организационен характер.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

nineteen − 13 =