Приключила кампания.

За съжаление, след упорита борба със заболяването, Ангел е починал. Господ да го прости и упокои със Своите светии и да укрепи семейството в скръбта им.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2878306238862971&set=a.154160404610915&type=3&theater

Благодарение на вашата подкрепа средствата за операция на Ангел са били събрани! В момента обаче той отново е в Турция и му се извършва сериозна физиотерапия, която не може да се извърши в България. За съжаление средствата са привършили и Ангел е затруднен за завърши курса на своето лечение. Неговите близки споделят: „Ситуацията е изключително тежка, защото в дарителските сметки няма средства, всички средства, които бяха налични са изпратени към турската клиника. За тази седмица до края няма средства, с които да се заплати болничния престой и медецинските процедури, които към момента са животоспасяващи за Ангел.“ Нека да помогнем, ако всеки от нас отдели само по няколко лева ще помогнем не само на Ангел – голямото дело може да бъде сглобка от множество малки добри дела.

Допълнителна информация за борбата на Ангел и неговото състояние може да се намери тук.

Много приятели и съмишленици на Ангел, сред които и отец Зоран Мамучевски, го подкрепят в борбата му за живот и се присъединяват към апела на неговото семейство за помощ. Нека помогнем с каквото можем, дори и едно изпратено левче няма да бъде излишно:

Ангел Христов е диагностициран със Сарком на Юинг, вид агресивен костен тумор, който засяга и меките тъкани около костите. Диагнозата е поставена, когато младият човек е едва на 21 години. Оттогава Ангел вече четири години води упорита борба с коварното заболяване. Подлага се на няколко операции и лечения с химиотерапия, които забавят болестта, но не водят до очакваните резултати. Лекарите възлагат надеждите си на медикамент, който блокира протеините и възпрепядства растежа на раковите клетки. Лекарството за провеждане на пълен оздравителен курс е на стойност 15 000 лв. Междувременно обаче състоянието на Ангел се влошава от ново раково образование, което засяга нервите на гръбначния стълб и налага спешна операция в Турция.

Операцията е на стойност 40 000 лв. и поради спешния характер на интервенцията от турската клиника се съгласяват да я извършат и да получат сумата впоследствие.

В момента Ангел вече е в Турция за необходимото лечение, а семейството му се обръща към всички, които могат да помогнат за събирането на необходимата сума от 40 000 лв. за операцията и още 15 000 за животоспасяващото медикаментозно лечение.

10 000 лв. са събрани и внесени в клиниката, останалата сума обаче тепърва ще се събира. Обръщаме се към всички за подкрепа!

Банкова дарителска сметка:

Ангел Петков Христов; CECBBGSF

Сметка в лева – IBAN: BG36 CECB 9790 10F3 4783 00;

Сметка в евро – IBAN: BG50 CECB 9790 14F3 4783 00;

PayPal: donev_g@yahoo.com

Група във Фейсбук Нека отново да подкрепим Ачо;

Допълнителна информация:

https://www.facebook.com/NaKaffe/videos/1515141051861657/?hc_ref=ARR2GENFDUWADO1J6_JrnZnCUdMRZaQdUI26mY_kVCn7G7LpUA7xBeNZKjUTWhZdrV4&__xts__[0]=68.ARD-ZC80dFQjHuX81pLMLT2WxjRm4kCVlzrcX_NaMX61DFUmsmb15kOdFKfNuq_cf93XsiUv-LGTSJLrVAtr88J3Z3D3pqlgdlcLU2iOv6a9VYb23A8-mmUxM8t4WmVHeo1PMR014N8ET8o3wufd5W2eg5VgyENU1EMctCVbWWMxzvV4T5l_KzW3PGTnafaRpZnUGHwReAXtMsXgakvDatGU0s2QgscItSDtHsmVzypZ2dNsMrBgB-vTqdXNrAymLaQ_ebEQlrY1FhKfSeG-ZaZOkZNL0qveNrjSM-UIzt-5yu3fYeb8VRDG6Pza3JMC6ewZoY1ljPICDJYDHft6AnL9jbPVBDxkvRWyMw&__tn__=FC-R

 

МОЛЯ, ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ!  Всеки един апел, който не е на фондация „Покров Богородичен“ има посочени свои контакти за подкрепа (банкова сметка, адрес, телефон за връзка и др.). Фондация „Покров Богородичен“ има своя сметка за дарения, която се употребява за различни апели, организирани пряко от фондацията, включително и кампанията „Виждам те“, популяризирана чрез страничката на Дякония. Умоляваме всички дарители да се насочват към конкретно посочените контакти за дарения, които в повечето от случаите не са тези на фондация „Покров Богородичен“. Фондация „Покров Богородичен“ предава всички дарения и води точна отчетна документация за това. Но предаването на дарение, което не е по кампания на самата фондация, отнема време, затруднява и забавя пристигането на дарението поради причини от отчетен и организационен характер.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 + nineteen =