Много хора са изразили готовност да помогнат с дрешки и обувки, които ще бъдат доставени след Нова година – с това нуждата на този етап е удовлетворена. Благодарим на всички!

Тези, които имат желание и възможност могат да помогнат на семейството с финансови средства

В навечерието на Рождество Христово, на 21 декември, една млада майка на две момиченца – Албена Петкова – се престави пред Господ след упорита борба с раково заболяване.

По молба на Албена, отправена, докато е била в съзнание, всички средства, които са събрани за нейното лечение, ще бъдат дарени за лечението на деца от различни заболявания.

Междувременно на страничката „Благотворителен базар за Албена, майка на 2 прерасни дечица“ е подета инициатива в подкрепа на семейството, към която се присъединяваме:

Събират се дрешки за момиченца на 3 и 8 годинки (каката обаче е по-височка и носи размер за 9 годинки), както и играчки, подходящи за тези възрасти – ако разполагате с такива, надраснати от вашите дечица, може да ги изпратите на посочения офис на Еконт:

Гр. София – Западен парк (бул. Александър Стамболийски №196), за Калин Димитров Петков

Ако желаете да подкрепите семейството със финансови средства, може да го сторите на следната сметка:

Първа Инвестиционна Банка
BG36FINV91501017048261
BIC: FINVBGSF
Титуляр: Калин Димитров Петков

Свързани публикации:

МОЛЯ, ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ!  Всеки един апел, който не е на фондация „Покров Богородичен“ има посочени свои контакти за подкрепа (банкова сметка, адрес, телефон за връзка и др.). Фондация „Покров Богородичен“ има своя сметка за дарения, която се употребява за различни апели, организирани пряко от фондацията, включително и кампанията „Виждам те“, популяризирана чрез страничката на Дякония. Умоляваме всички дарители да се насочват към конкретно посочените контакти за дарения, които в повечето от случаите не са тези на фондация „Покров Богородичен“. Фондация „Покров Богородичен“ предава всички дарения и води точна отчетна документация за това. Но предаването на дарение, което не е по кампания на самата фондация, отнема време, затруднява и забавя пристигането на дарението поради причини от отчетен и организационен характер.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

9 − 6 =