Средствата за операция са събрани и операцията е проведена успешно. Слава Богу! Сега на Йоана й предстоят още 6 курса с химиотерапия, поради което усилията за събиране на средства продължават. Нека помогнем!

https://www.facebook.com/stebsmeyo/posts/369896996930492

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2387035498200626&set=a.1504165009821017&type=3&theater

Йоана е лъчезарно и прекрасно момиче, каквито са всички момичета на 15 г. Животът й обаче се променя в мига, в който разбира, че й предстои борба с коварната болест Сарком на Юинг, вид агресивен тумор, който атакува костите и меките тъкани около тях.

Болестта е открита навреме и може да бъде победена, но не бива да се губи никакво време. Сумата за лечението в специализирана клиника в Турция, за съжаление, е непосилна за семейството. Поради това г-жа Росица Зайнска, майката на Йоана, е обръща към всички ни: Моля Ви от дъното на сърцето си да помогнете на моята скъпа Йоана, с каквото можете.

В момента Йоана е в Турция, в болница „Acibadem Maslak“ в Истанбул, където преминава през курсове с лъчетерапия и химиотерапия. До момента са проведени 5 курса с химиотерапия от необходими дванадесет. Сред двата вида процедури се пристъпва към скъпоструващата операция и дълго следоперационно възстановяване. От Турция близките на Йоана пишат: Искаме да изкажем признателност към всички Вас, които ни подкрепяте в този тежък момент и от името на Йо едно голямо БЛАГОДАРЯ! Тя няма да се предаде пред болестта и ние ще сме неотлъчно до нея! Молим ви, останете с нас и ни подкрепяйте, до пълна победа!

Допълнителна информация и контакт за изпращане на помощ по PayPal и банков път може да се намери и тук.

Номер на дарителска сметка:

Първа инвестиционна банка

IBAN :BG06FINV91501317244595

BIC: FINVBGSF

Титуляр: Йоана Евгениева Иванова

„О, човече, казано ти е, що е добро, и какво иска от тебе Господ: да работиш справедливо, да обичаш милосърдни дела и смирено да ходиш пред твоя Бог.“ (Михей 6:8)

МОЛЯ, ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ!  Всеки един апел, който не е на фондация „Покров Богородичен“ има посочени свои контакти за подкрепа (банкова сметка, адрес, телефон за връзка и др.). Фондация „Покров Богородичен“ има своя сметка за дарения, която се употребява за различни апели, организирани пряко от фондацията, включително и кампанията „Виждам те“, популяризирана чрез страничката на Дякония. Умоляваме всички дарители да се насочват към конкретно посочените контакти за дарения, които в повечето от случаите не са тези на фондация „Покров Богородичен“. Фондация „Покров Богородичен“ предава всички дарения и води точна отчетна документация за това. Но предаването на дарение, което не е по кампания на самата фондация, отнема време, затруднява и забавя пристигането на дарението поради причини от отчетен и организационен характер.

Към страничката на Дякония се обърна ангажиран със случая православен християнин.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

10 − seven =