Приключила кампания (ТУК).

През месец януари стартира кампанията на фондация Дякония и мисия&Приятели – „Имам нужда от ТЕБ“, която си постави за цел да осигури хранителни продукти за възрастни самотни или бездомни хора.

Благодарение на десетки дарители и детска съпричастност на първи март бяха зарадвани с продукти, топло ястие и картички много хора в нужда. Това обаче не поставя край на кампанията:

Благотворителната кампания на фондация „Дякония и мисия“ в помощ на бездомни и самотни възрастни хора продължава от 10 март под надслов „Пасхална радост“!

Ако Вашият храм, търговски обект или заведение за хранене има желание да се включи като пункт за събиране на дарения (трайни хранителни продукти) във Велико Търново, Горна Оряховица или Лясковец, пишете ни на електронна поща diakonia_mission@abv.bg, на ЛС или се обадете на телефон 0886 490003!
Единственото условие е да има възможност за описване на приетите дарения или възможност да се транспортират своевременно до Православния център „Проф. Тотю Коев“, за да бъдат описани.

Източник: https://www.facebook.com/diakoniaandmission/

Страница на фондация „Дякония и мисия“ – https://diakoniamission.org/;

Свързани публикации:

Кампанията „Имам нужда от ТЕБ“ зарадва самотни възрастни и бездомни хора

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

one × two =