След упорита борба със заболяването, на 29 април Латинка е починала. Господ да я прости и упокои със Своите светии и да укрепи близките й в трудния момент.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1207697752713712&set=a.227592734057557&type=3&theater

Да подадем ръка и помогнем на един прекрасен човек и преподавател – Латинка Николаева Банева.

Латинка страда от липосарком на меките тъкани на крака. В България са проведени две неуспешни операции. Благодарение на помощта на всички, които са откликнали до момента са събрани по-голямата част от средствата за операция в Турция, която е проведена успешно. За доизплащане на всички задължения по операцията са необходими още 10 000 евро.

За съжаление обаче са установени разсейки в белия дроб, поради което Латинка ще трябва да се подложи на лъчетерапия, чиято цена тепърва ще се установи.

Нека помогнем на една жена – прекрасен човек и достоен учител – да победи болестта и да се завърне при своите ученици!

Можем да помогнем на Латинка чрез дарителска сметка:

ОББ АД
IBAN: BG25UBBS80021075259940
BIC: UBBS BGSF
Титуляр: Латинка Николаева Банева

или

посредством платформата за дарения https://helpkarma.com/  – с възможност за дарение чрез PayPal: ТУК

На 15.04.2019 г. предстои благотворителен концерт в подкрепа на Латинка, организиран от Фондация „Чудесата На Децата“, със специалното участие на Роксана и Таверна “Алексис”. Събитието ще се състои в Таверна”Алексис” в гр. Ловеч (бул. България №10).

Начало 20:00ч.

Тел.за резервации: 0886385555

МОЛЯ, ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ! Всеки един апел, който не е на фондация „Покров Богородичен“ има посочени свои контакти за подкрепа (банкова сметка, адрес, телефон за връзка и др.). Фондация „Покров Богородичен“ има своя сметка за дарения, която се употребява за различни апели, организирани директно от фондацията, включително и кампанията „Виждам те“, популяризирана чрез страничката на Дякония. Умоляваме всички дарители да се насочват към конкретно посочените контакти за дарения, които в повечето от случаите не са тези на фондация „Покров Богородичен“. Фондация „Покров Богородичен“ предава всички дарения и води точна отчетна документация за това. Но предаването на дарение, което не е по кампания на самата фондация, отнема време, затруднява и забавя пристигането на дарението поради причини от отчетен и организационен характер.

Към случая на Латинка се насочихме благодарение на ангажирани с неговото популяризиране православни християни.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

five × 1 =