Приключила инициатива.

На страничката на Православния информационен център на Неврокопска св. митрополия е обявено, че започва ново издание на традиционната за Центъра благотворителна кампания „Приятели, наши връстници гладуват. Да спрем това!“. Инициативата ще продължи от 17.04.2019 до 24.04.2019 г. и ще стопли сърцата на нуждаещите се за по-светло и щастливо посрещане на големия Празник „Възкресение Христово“:

Православния информационен център на Неврокопска св. митрополия и Общинският съвет по наркотични вещества (ОбСНВ) в Благоевград стартират кампания за събиране на дълготрайни, пакетирани храни за семейства в нужда.

Акцията е под мотото: „Приятели, наши връстници гладуват. Да спрем това!“, и е за периода от 17.04.2019 г. до 24.04.2019 г.

Могат да се даряват пакетирани, сухи хранителни продукти в срок на годност – ориз, брашно, олио и захар, както и козунаци. Продуктите се събират в Община Благоевград, стая 516 (Офиса на ОбСНВ) и в Православния информационен център.

Всичко събрано ще се предостави на Православния център, от където продуктите ще бъдат разпределени и предадени на семейства в нужда от Благоевград и семейства на наркозависими.

Надяваме се заедно да можем да направим Великден още по-светъл празник за семействата, които имат нужда от такъв вид помощ.

Източник: http://pic-blg.com/

За контакти с Православния информационен център на Неврокопска св. митрополия – ТУК.

 

Свързани публикации:

Благотворителна инициатива „Приятели, наши връстници гладуват. Нека спрем това“

Кампания „Приятели, наши връстници гладуват!“ в Неврокопска света митрополия

Заглавна снимка: https://www.blagoevgrad.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

15 − two =