Поп-фолк певецът Галин излезе с призив към феновете си да подкрепят благотворителната кампания за 18-годишната Никол Владкова от Велико Търново.

Изпълнителят публикува призив в официалната си страница във фейсбук, който вече достигна до хиляди негови фенове от цялата страна.

Ето го и поста на Галин във фейсбук:

Приятели,заповядайте на благотворителен концерт „Заедно За Никол“ на
22.05(сряда) от 18.30 часа във Велико Търново (в театъра)!!!

Припомняме, че младото момиче се изправя пред тежка битка с рядко онкологично заболяване само месец преди абитуриентския си бал. Никол е ученичка в ПМГ „Васил Друмев“ в старата столица и страда от синовиален сарком на меките тъкани и това налага незабавно лечение. През януари и март тази година са й извършени оперативни интервенции в София, но семейството търси помощ в чужбина. Надежда за успешен изход от болестта дава турска клиника, която предлага лъчетерапия на стойност 27 000 евро.

Концертът #ЗаедноЗаНикол e на 22 май от 18.30 в МДТ „К.Кисимов“ във Велико Търново. Организатори са съучениците на Никол от ПМГ „Васил Друмев“ във Велико Търново.

В концертът ще вземат участие още Руслан Мъйнов, Орлин Горанов, Йордан Маринов, Искрен Пецов, Духовият оркестър при Националния военен университет, хип хоп „Бандата на ръба”, изпълнители от спортен клуб ЗОКИ, танцьорите от „Търновска царица”, Лилия Ангеличева, Гергана Стоянова и малкият талант от Горна Оряховица Александър Момински. Поканите са на цена от 20 лева са в продажба в билетните каси  на театъра.

Източник: https://times.bg/

Свързани публикации:

Да подкрепим Никол, за да продължи да се радва на своята младост

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

16 − two =