Сумата за операцията на Мария е събрана! Слава Богу! Да подкрепим Мария молитвено, за да приключи благополучно всичко пресдстоящо по операцията и възстановяването след нея!

Да помогнем на Мария да се избави от болката и да ходи спокойно.

Мария Трифонова Велчева е служител и църковен настоятел в храм „Христос Спасител“ в Окръжна болница в Плевен. От 2009 г. насам тя страда от проблеми в колената. Претърпяла е пет оперативни намеси, благодарение на които днес има имплант в коляното на десния крак и напълно сменена колянна става на левия крак. Мария изказва сърдечна благодарност на всички благодетели, които са и помогнали през годините за преодоляване на здравословните проблеми, свързани с коленните стави.

За съжаление, г-жа Велчева има усложнение на ставата на десния крак, придружено със силно болки. Лекарите предписват заместване на цялата става. Сумата, която е необходима на Мария за извършване на процедурата по поставяне на изкуствена става в ортопедична клиника в Плевен е 3 000 лв. Мария е пенсионер по болест, не разполага с възможност да събере сама необходимите средства и отправя апел за подкрепа.

Нека помогнем според силите си, дори и най-малката помощ не е излишна – „Примерът на Петър Хлебодарителя, който за парчето хляб, подадено на бедния, получил прошка на всичките си грехове, както му било показано във видение, да подтикне и нас да бъдем милостиви към ближните: защото и малката милостиня много спомага за получаване на Царството Небесно“ (Св. Серафим Саровски – ТУК)

Дарителска сметка:

Райфайзенбанк (България) ЕАД;

IBAN: BG11RZBB91551083589105

BIC: RZBBBGSF

Титуляр: Мария Трифонова Велчева

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

МОЛЯ, ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ!  Всеки един апел, който не е на фондация „Покров Богородичен“ има посочени свои контакти за подкрепа (банкова сметка, адрес, телефон за връзка и др.). Фондация „Покров Богородичен“ има своя сметка за дарения, която се употребява за различни апели, организирани непосредствено от фондацията, включително и кампанията „Виждам те“, популяризирана чрез страничката на Дякония. Умоляваме всички дарители да се насочват към конкретно посочените контакти за дарения, които в повечето от случаите не са тези на фондация „Покров Богородичен“. Фондация „Покров Богородичен“ предава всички дарения и води точна отчетна документация за това. Но предаването на дарение, което не е по кампания на самата фондация, отнема време, затруднява и забавя пристигането на дарението поради причини от отчетен и организационен характер.

Към случая на Мария ни насочи г-н Веселин Василев, кръщелник на Мария и човек, на когото тя е била подкрепа през годините, и който способства за връзката с г-жа Велчева.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 × five =